FALKOVA PRIČA! Sanja Ligu šampiona, otkrio kako je jedan poziv promenio sve!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

O Ligi šampiona!

- Naježim se samo kada pomislim na to. Znamo da moramo da prođemo kroz kvalifikacije, ali verujemo u tom. To bi za nas bilo ostvarenje sna - rekao je Falko, koji je istakao da je ponosan što je posle svega što je prošao u karijeri stigao na "Marakanu". 

O Zvezdi

- Veoma sam ponosan na to što sam došao u najbolji klub u Srbiji, žrtovvao sam se da bi stigao ovde. Ne sporim da je bilo teških momenata, čak sam nekada mislio i da ću odustati, ali ovo je nagrada što sam istrajao.

Dekijev poziv sve promenio!

FALKOVA PRIČA! Sanja Ligu šampiona, otkrio kako je jedan poziv promenio sve!

Alo.rs/Marko Metlaš

 

 

- Bilo je i drugih ponuda, tražili su me Parma i Sasuolo, ali su hteli pozajmicu. Srbi su bili sigurni u mene, razgovarao sam sa Dejanom Stankovićem i to mi je odagnalo sve sumnje. On mi je objasnio kakav je projekat, kako želi da igra i zašto me želi. Mnogo mi pomaže to što se oslanja na tehničare. Za mene je to bitno, hoću da imam loptu u nogama i da se zabavljam. Ako nije tako ne mogu da dam sve od sebe.

Sjajno protiv Milana

-  Igrali smo ravnopravno sa Milanom, možda smo i zaslužili da prođemo. Na San Siru sam doživeo najuzbudljiviji momenat u karijeri do sada. Iako sa igračem manje imali smo šansu da prođemo, ali stvari nisu prošle onako kako smo se nadali nažalost - naglasio je Falko. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading