SVE SU MU OPROSTILI? Izdao Hrvate, napravio glupost, a sada su spremni da ga prime nazad!
EPA-EFE/LUCA FANFANI

Nakon Sosine objave da će igrati za Nemačku i da postoji šansa da zaigra na Evropskom prvenstvu, čitava Hrvatska digla se na noge, a kada je postalo jasno da Sosa ne ispunjava sve kriterijume i da ta promena selekcije neće biti moguće, usledilo je drvlje i kamenje.

- Meni je drago da se sa Bornom Sosom završilo kako se završilo. Nadam se da će on uskoro svojim igrama i svojim ponašanjem zavredeti dres hrvatske reprezentacije. Ispalo je tu puno stvari koje nisu bile potrebne - počeo je Dalić nakon objave spiska za EURO.

Nastavio je u istom ritmu.

- Na kraju, hvala Bogu, ispalo je sve najbolje i Borna Sosa će svojim igrama i svojim ponašanjem zaslužiti dres Hrvatske. On je od koristi svima nama, jer Hrvatska nema pravo niti ima luksuz da otpisuje tako kvalitetne igrače. Ispao je nesporazum, mi smo ga rešili. Sedam dana je bilo zabave i igara za sve. S Bornom sam razgovarao, objasnio sam mu situaciju i dečko je sve prihvatio. Dalje je sve na njemu - rekao je Zlatko Dalić.

Selektor je prihvatio izvinjenje, ali... Sosa je realno Hrvatima zabio nož u leđa i posle svega veliko veliko je pitanje da li mogu da mu veruju.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading