KRIO DA MU JE ĆERKA U BOLNICI! Poznati trener se slomio pred kamerama!
Printscreen

Trener Radničkog iz Sremske Mitrovice, Bogdan Korak, imao je emotivno izlaganje na konferenciji za medije nakon što je njegov tim obezbedio opstanak u ligi

- Nikad nisam bio sam, kompletno su ljudi iz uprave bili ovde svaki dan, vodili računa da nam nešto ne fali. Igrači su vratili na terenu na najbolji način. Ovaj opstanak, malo mi je teže, posvećujem svojoj ćerci. Niko u klubu ne zna da je ona u bolnici već 30 dana. I biće u redu. To je to. Hvala vam na svemu, malo sam emotivno reagovao - rekao je Korak, koji je zaplakao nakon tih reči.

On je na kraju istakao i da ne razume potez Dinama iz Vranja koji je napustio teren, kao i to što trener gostiju nije došao na konferenciju za medije.

- Mi smo i prošlu utakmicu imali problem, ili neće da dođu treneri, ili ih smenjujemo ili neće da dolaze na konferenciju. Prošli put Zoran Milinković nije došao, sad i ovaj trener, ne znam zašto nije došao. Mi smo imali totalni napad sa 6-7 igrača u napadu na 1:1, išli smo da dobijemo utakmicu i dobili bismo ih, kako smo ih nagazili, dobili bismo sigurno. Zašto su se naljutili, to je već stvar FSS, oni jedva čekaju takve stvari u našem fudbalu sigurno - zaključio je Korak.

Neke stvari u životu veće su i jače od fudbala...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading