LEVANDOVSKI STIGAO LEGENDARNOG MILERA! Ajntraht poražen od "fenejraša" i šanse za LŠ sveo na minimum
EPA-EFE/Alexander Hassenstein

Odigrano je sedam utakmica u okviru 33. kola Bundeslige. 

Fudbaleri Bajern Minhena remizirali su na gostovanju Frajburgu - 2:2. Ipak, centralna figura meča bio je Poljak Robert Levandovski, koji je postigao vodeći gol za "bavarce" u 26. minutu tako došao do 40. gola u sezoni. Na taj način je izjednačio rekord slavnog Gerda Milera star 49 godina.

Posle gola iz penala protiv Frajburga je podigao dres gde je bio lik Milera i pisalo je:

"Zauvek, Gerd".

Frajburg je izjednačio u 29. minutu preko Gildea. Bajern je ponovo poveo u 53. minutu golom Liroja Sanea, da bi bod domaćinu doneo Ginter.

Ajntraht je doživeo šokantan poraz od Šalkea (4:3) i tako šanse da se nađu na četvrtom mestu i izbore plasman u Ligu šampiona sveo na minimum. Ekipa iz Frankfurta se nalazi na petom mestu sa 57 bodova, jednim manje od Borusije Dortmund uz utakmicu više.

Šalke je u vođstvo došao golom Klasa Jana-Huntelara, ali su preokret gostima doneli Andre Silva u 29. i N'Dika u 51. minutu.

Međutim, domaćin stiže do čak tri pogotka u razmaku od 12 minuta, a strelci su redom bili Idrisi u 52. minutu, Flik u 60. i Hope u 64. minutu.

Do kraja je Andre Silva uspeo da smanji na 4:3.

Filip Kostić je odigrao ceo meč, a Luka Jović je u igri bio od 65. minuta, ali bez učinka.

Augzburg je bio bolji od Verdera 2:0, Štutgart je na gostovanju slavio protiv Borusije Menhengladbah 2:1, dok pobednika nije bilo na mečevima Arminija - Hofenhajm (1:1), Bajer Leverkuzen - Union Berlin (1:1) i Herta - Keln (0:0).

Standings provided by SofaScore LiveScore

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading