DA LI MISLITE DA ZVEZDA MOŽE DA ODIGRA MEČ U SPLITU? Savićević brutalno odgovorio na pitanje o regionalnoj ligi!
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Države bivšeg Jugoslavije daleko su od realizacije projekta regionalne lige, smatra prvi čovek crnogorskog fudbala Dejan Savićević.

Proslavljeni crnogoroski fudbaler koji je slavu stekao noseći dres Crvene zvezde misli da je ceo projekat regionalne lige daleko od realizacije. On je o tome govorio u razgovoru za "Meridiansport".

DA LI MISLITE DA ZVEZDA MOŽE DA ODIGRA MEČ U SPLITU? Savićević brutalno odgovorio na pitanje o regionalnoj ligi!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

Siniša Mihajlović i Dejan Savićević

- Tu priču potencirate vi novinari, a ne znam iz kog razloga. Vidite da su vremena jako turbulentna, i posle toliko godina – strasti se i dalje nisu smirile sa sve tri strane. Malo krene na bolje, ali brzio počne da se priča o nekom odvajanju, pa nastane velika tenzija. Da li neko zaista misli da Crvena zvezda može da ode u Split i da odigra utakmicu ili Hajduk da dođe u Beograd pred publikom? – zapitao se Savićević, pa nastavio:

– Ne znam zašto se to potencira, a pored bezbednosnog izazova, imate i administrativne barijere. Pa, ko će da upravlja tom ligom, ko će voditi, ko će suditi, kažnjavati? Previše se to lako prihvata, ali fudbal nije košarka. Fudbal je fudbal. Lakše je kontrolisati dve ili tri hiljade ljudi, nego 20 ili 30 hiljada. Pa, nema te policije koja bi to mogla da kanališe i reguliše. A, igrati bez publike – nema draži.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading