NOVI EVROPSKI HIT - DUCIGOL! Vlahović za "Alo!" o poređenju sa Batistutom, čoveku čiji saveti zlata vrede i poruci Partizanu pred finale Kupa!
Tanjug/Ap

 

Malo je koji fudbaler ove sezone uspeo da zaludi gotovo čitavu Evropu kao naš reprezentativac. Sasvim zasluženo gotovo svaki fudbalski medij na planeti piše hvalospeve o Dušanu Vlahoviću (21) koji je sada već postao Fiorentinin novi Gabrijel Batistuta.

Bolji od Zlatana Ibrahimovića, a rame uz rame sa Romeluom Lukakuom, ne čudi što našeg napadača jure evropski velikani. Ipak, on je smiren, čvrsto je na zemlji, zrelo razmišlja. Vlahović je u razgovoru za "Alo!" otkrio kome je najviše zahvalan za sve što mu se dešava u karijeri, kakav je osećaj probuditi se i videti da cela Evropa bruji o vama, kakav ishod očekuje u finalu Kupa Srbije...

NOVI EVROPSKI HIT - DUCIGOL! Vlahović za

Tanjug/Ap

 

Nakon 21. pogotka ove sezone protiv Lacija, Vlahović je došao do drugog mesta na listi strelaca Serije A. Sada je samo Kristijano Ronaldo ispred njega. U Firenci su ga već prozvali novim Ducigolom (omaž Gabrijelu Batistuti, Gabigolu).

- Velika je čast kada vas upoređuju sa takvom legendom, ali istovremeno i teret. Baš zbog toga i ne volim da se merim sa Batistutom, za koga ne smemo zaboraviti da je jedan od najboljih napadača svih vremena. Ja sam tek na početku karijere, moram da nastavim da radim više od ostalih, da vodim računa o svakom detalju i nadam da ću dostići njegov nivo - započinje priču Vlahović za "Alo!".

Kada bi morao da izdoji nekoga kome je zahvalan za sve što mu se dešava u karijeri, reprezentativac Srbije nema dilemu.

- Oko toga nemam dilemu. Najviše sam zahvalan svojoj porodici koja je uvek uz mene i koja mi je sve na svetu.

NOVI EVROPSKI HIT - DUCIGOL! Vlahović za

Tanjug/Ap

 

Saigrači su uvek tu za Dušana, pored još jednog Srbina u Firenci u liku Nikole Milenkovića, svaka reč legendarnog Frenka Riberija je zlata vredna. Pogoci Vlahovića izazivaju posebne reakcije.

Saigrači uvek reaguju lepo na svaki gol, jos je lepše kada pobedimo. Najviše komuniciram sa Milenkovićem koji mi je mnogo puta pomogao, jer je stariji, iskusniji i pričamo svakodnevno. Naravno, tu je i Riberi čiji saveti zlata vrede - kaže Vlahović.

Na "čizmi" se već podgrevaju priče o odlasku Srbina u neki drugi klub. Pominju se Milan, Liverpul, Mančester junajted... Aktuelna je i priča o novom ugovoru u Firenci vrednom 3.000.000 evra po sezoni. Ducigola ne zanimaju mnogo te priče.

- Fokusiran sam na naredne tri utakmice, da zavrsimo sezonu na najbolji mogući nacin. Imam ugovor sa Fiorentinom na još dve godine i trenutno samo o tome razmišljam.

NOVI EVROPSKI HIT - DUCIGOL! Vlahović za

Tanjug/Ap

 

Kada se ujutru probudite i videte da čitava fudbalska Evropa priča o vama sigurno da vam nešto zaptreperi u stomaku, ali potrebno je čvrsto ostati na zemlji.

- Iskreno, lep je osećaj, ali to me ne opterećuje i trudim se da ne pratim šta se piše. Moj fokus je na terenu, da radim, odričem se, slušam i upijam i da koristim svaku šansu koja mi se ukaže. 

Stara ljubav zaborava nema pa ne čudi što Vlahović prati svaku utakmicu Partizana. Dopada mu se kako crno-beli igraju pod palicom Aleksandra Stanojevića, a pred predstojeće finale Kupa ima samo jednu želju - pobedu crno-belih.

NOVI EVROPSKI HIT - DUCIGOL! Vlahović za

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

- Pratim Partizan, naravno. Odlična ekipa sa odličnim trenerom. Igraju jako lep fudbal, na gol više i ja im želim svu sreću. Nadam se prvenstveno zbog njih samih, a onda i zbog svih navijača Partizana da će pobediti Zvezdu i osvojiti Kup - zaključuje napadač Fiorentine.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading