akcija Meneza
Twitter/Ibracadabra
akcija Meneza

Twitter/Ibracadabra

akcija Meneza, Foto: Twitter/Ibracadabra

Nedavno je društvenim mrežama krenuo da kruži kompromitujući sadržaj u kom je glavnu ulogu imao nekadašnji reprezentativac Francuske Žeremi Menez koji se povodom istog oglasio.

PROČITAJTE JOŠ:

Meksički mediji potegli su priču o Menezu potkrepljenu video snimcima i naveli kako uživa u društvu tamošnjih prostitutki dok je sto pred njima bio pun kokaina.

Nekadašnji član PSŽ-a, Rome i Milana sada nastupa za Pariz FK u drugoj ligi Francuske, a objavljeni snimci mogli bi dodatno da ubrzaju završetak karijere. Menez se oglasio povodom svega što se desilo i poručio kako se radi o nesitini.

Kum pevača Miroslava Ilića zaplakao usred emisije! Njegove suze nema koga nisu zabolele (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 16.10.2019. 12:28 - 16.10.2019. 13:17 Fudbalska ikona. Hristo Stoičkov, Foto: Instagram/TUDN USA Pravi košmar preživljava reprezentacija Bugarske u tekućim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Odavno su Bugari izgubili šanse da se kroz ove kvalifikacije domognu završnog turnira, a sudbinu su im zapečatili Englezi, koji su preksinoć u Sofiji slavili sa 6:0.

- Ovaj video je snimljen pre pet meseci tokom odmora u Meksiku. Drogu nikad nisam probao, a to mogu pokazati i doping testovi! Žena na videu nije ku**a, nemojte izmišljati priče koje se nisu dogodile, jer ću ubrzo dokazati da je sve bilo samo opuštanje - rekao je Menez u pokušaju da spere ljagu sa sebe.

BONUS VIDEO:

Izjava Aleksandra Mitrovića posle gola za pobedu Srbije protiv Paragvaja