Mozzart
Mozzart
Mozzart

Mozzart

Mozzart, Foto: Mozzart

Praznici stižu ranije ove godine! Mnogi ne mogu da dočekaju da se završi godina koju je obeležila kriza zbog korona virusa, a u Mozzartu novogodišnje odbrojavanje počinje mnogo pre 31. decembra. Organizovanih masovnih slavlja u najluđoj noći sigurno neće biti zbog nepovoljne epidemiološke situacije, ali praznički duh može da se širi na druge načine – neka darivanje počne već sada! Mozzart do 20. decembra nagrađuje svoje onlajn kazino igrače.

Mozzart

Mozzart

Mozzart, Foto: Mozzart

Promocija će imati dve faze. Prva faza trajaće do 10. decembra i u tom periodu svaki igrač koji od 19.00 do 23.00 časa izvrti 20 spinova na Netent igrama Starburst, Twin Spin Megaways, Aloha! Cluster Pays, Pyramid Quest or Immortality i Riches of Midgard dobija još 20 besplatnih spinova na Netent igrama po sledećem rasporedu:

Na igri Twin Spin Megaways 3. i 4. decembra. Na igri Aloha! Cluster Pays 5. i 6. decembra. Na igri Pyramid Quest for Immortality 7. i 8. decembra. Na igri Riches of Midgard 9. i 10. decembra.

Druga faza počinje 11. i trajaće do 20. decembra i u tom periodu svi igrači koji izvrte 500 dinara na igrama Santa vs Rudolf, Aloha! Christmas, Gonzo’s Quest, Starburst, Divine Fortune Megaways, Riches of Midgard dobijaju keš nagradu od 500 dinara na račun. Ne čekaj, jer novogodišnje zagrevanje počinje, dovoljno je da zavrtiš na Mozzart onlajn kazinu gde te čekaju sjajni pokloni!

Tagovi