"TO JE ALARM" Sferopulos upozorava posle pobede Zvezde: Nismo igrali dobro

20:43 | 15-04-2024

Košarka 0

Prva izjava grčkog stručnjaka posle trijumfa.

kkcz
Printscreen/Youtube/KK Crvena zvezda

Crvena zvezda je povela u plej-of seriji protiv Studentskog centra sa 1:0. Ona je slavila u "Beogradskoj areni" i to posle veoma neizvesne završnice. 

UMALO PROŠLA KAO PARTIZAN Zvezda nervirala navijače, pa napravila MEGAPREOKRET - na kraju je imala sreće

Srpski predstavnik generalno nije pružio dobru partiju, a trener Janis Sferopulos je na konferenciji za medije govorio na tu temu:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Ovo je plej-of utakmica. Vodimo 1:0, to je najvažnije. Nismo imali dobru utakmicu. Osim utakmice i igre, vrlo je bitan karakter koji su igrači pokazali. Karakter i srce da se vrate iz -18, iz loše utakmice i pobede. Želim da čestitam igračima. Derbi je dobar tim, ne dozvljavaju unutrašnje poene, dozvoljavaju mngo šuteva. Promašili smo mnogo šuteva, posebno u prvom poluvremenu, izgubili smo loptu 11 potau prvom dleu. Iz naše nervoze.

Sferopulos je istakao i da je zadovoljan trijumfom i karakterom igrača.

- Mislim da je ono što smo uradili u poslednjih 15 minuta, kada smo se polako vratili u meč, pokazalo da naši igrači odbijaju da izgube i da se bore do kraja. Idemo dalje, imamo tešku utakmicu u Podgorici za nedelju dana.

Potom, usledila su pitanja novinara, a jedno se odnosilo na igru tima.

- U pravu ste, to je alarm. Nije bilo lako vratiti se posle Efesa. Za nas, sigurno je, da imamo kvalitet i da moramo da igramo još bolje. To je očigledno. Rekao sam, nismo igrali dobro i moramo da igramo bolje. 

- Da, ali ako se setite. Ovo je tim koji dozvoljava šut, ako pogodite, "ubijate" ih 30 poena, ako ne, imate problem. Kada smo pogađali spolja sa Davidevcem, Teodosićem, Nedovićem. Nervozni ste ako promašite, jedan, drugi, treći put. 

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading