MITROVIĆ NIJE MNOGO RAZMIŠLJAO Kada sam video kakvi igrači dolaze, brzo smo se dogovorili
Foto: Tanjug/FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIĆ/ bg

Tokom prethodnog leta su kružile priče da može da napusti klub, ali je produžio vernost klubu na dve godine sa mogućnošću produženja na još jednu.

JOŠ NISMO DOBAR TIM Duško Ivanović nakon trijumfa Zvezde: Potpisali smo dobre igrače, ali...

- Ovo će mi biti osma godina u Zvezdi, motivacije nikada nije manjkalo. Koliko god bio ovde, biće želje i gladi za pobedama i trofejima, jer ipak igrate u svojoj kući – ja Beograd doživljavam sada kao svoj grad, iako nisam rođen ovde – pred svojim prijateljima, porodicima i to ima čar što nema ni u jednom drugom klubu - rekao je Mitrović i dodao:

- Pregovori nisu trajali toliko dugo. Kada smo se usaglasili oko nekih stvari i kada sam video sa kakvim ambicijima Crvena zvezda ulazi u sezoni i kakvi igrači dolaze, razmišljanja nije ni bilo.

Istakao je Mitroić da motivacija mora da bude prisutna kod svakog sportiste.

- Motivacija i glad mora da bude prisutna kod svakog sportiste, jer ako nije – onda niste više za taj posao ili najviši nivo. To je u našoj prirodi. U gradu gde ljudi žive za košarku, mnogo je lepo navijače činiti srećnom. Oseća se napetost.

Za kraj je istakao da je naučio da se bori sa pritiskom.

- To je nešto sa čime se saživite i nešto što nosi igranje u Zvezdu na ovom nivou. Verovatno u drugim klubovima nije toliko zastupljeno. Ukoliko želite da budete na tvom nivou, onda morate da se naviknite. Valjda sam za osam godina naučio nešto, imam 30 godina i mnogo sam iskusniji i naučio sam da se nosim sa svim tim.

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading