VEROVATNO BIH DOŠAO Vučević rekao ono što bi svaki navijač Zvezde voleo da čuje
ABA liga/Dragana Stjepanović

Poznato je da je iskusni centar Čikago Bulsa veliki navijač crveno-belih i kada god ima prilike prati mečeve Crvene zvezde u Evroligi i ABA ligi.

Sada je ponovo pomenuo crveno-bele i otkrio pod kakvim bi uslovima došao u klub, što je sigurno san svakog navijača Crvene zvezde.

MOŽDA ISPUNI OBEĆANJE Marko Simonović govorio šta mu je Vučević rekao nakon potpisa za Zvezdu

-Dešavalo se da neki igrači nastavljaju, a to više nije to, pa tebi ostane taj neki utisak o njima. Naravno, možda će biti te neke dve-tri godine gde verujem da neću biti ovaj što sam danas. Ali, da ne bude to sad baš da nema veze sa tim šta sam tokom cele karijere. Mene ljudi često pitaju da dođem u Zvezdu. Sad da je neki lokaut kao što je bio pre, verovatno bih došao. Prvo, ja želim da u NBA budem što duže mogu jer je najbolja liga na svetu. Kada tamo više ne budem mogao, mislim da će to već biti prilično blizu kraja moje karijere. Da se vratim ovde, a da to nije to i da ja ne odigram na tom nekom nivou i da bude ružan utisak bilo bi bezveze i meni i navijačima. I za NBA je tako, mislim i nadam se da ću osetiti trenutak kad ide na dole, da više nisam pravi.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading