Duško Ivanović
Foto: Printscreen/Printscreen

Trener Crvene zvezde, Duško Ivanović istakao je da je zadovoljan pripremama kao i pojačanjima crveno-belog tima.

- Pa dobro, imali smo jednu predsezonu, malo nekompletnom sastavu, jer smo imali igrače koji su bili na Svetskom prvenstvu, ali mislim da smo uspešno uradili te pripreme i najviše zahvaljujući tome što smo imali jedne kratke mini pripreme u Staroj Pazovi, gde smo imali dobre uslove, mogli smo da se fizički dobro spremimo i da postavimo ove naše sisteme. Sve ove prijateljske utakmice što smo imali, mislim da su igrači novi koji su došli pokazali da imaju taj kvalitet što smo mislili da imaju. I samo je pitanje vremena da se uklope. Sad treba nam vremena da bi svi ti igrači, a ima ih dosta, našli svoje mesto - rekao je Ivanović.

- Znate šta, ja sam u velikom klubu koji se zove Crvena zvezda i tu su ciljevi uvek najveći. Ja bih da idem iz utakmice u utakmicu, pa ćemo da vidimo kako ćemo - dodao je Ivanović.

NEĆE IMATI IGLA GDE DA PADNE Žalgiris rasprodao sve karte za duel sa Zvezdom

Istakao je da treba ići redom, utakmicu po utakmicu.

- Primarni cilj je da dobijemo prvu utakmicu. To je prvo. Onda ćemo da vidimo drugo. Što se tiče igrača, ja mislim da sam potpisao i sigurno sam potpisao dobre igrače, ali skup dobrih igrači ne znače i dobre tim. Mi treba da radimo na tome - smatra Ivanović.

Govorio je i o povređenim igračima.

- Dobro, sve to ide u svom toku. Mislim, to je sastavni deo i sporta, naročito priprema, te neke male povrede koje remete i igrače i koromete i tim, ali dobro, sve ide u svom toku - zaključio je Ivanović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading