DŽK Crvena zvezda
Foto: Alo/Alo/A. Nalbantjan

Ugovor je potpisan u medija centru fudbalskog kluba Crvena zvezda na stadionu "Rajko Mitić", a ovu priliku uveličali su i džudisti crveno-belih.

U ime Crvene zvezde ugovor je potpisao Stojan Vujko, predsednik skupštine SD Crvena zvezda i predsednik upravnog odbora džudo kluba Crvena zvezda, dok je u ime kompanije Sport Tajm, ekskluzivnog distributera Najk, svoj potpis stavio Marko Marinković, regionalni direktor prodaje kompanije.

DŽK Crvena zvezda

Alo/A. Nalbantjan

 

 

Stojan Vujko istakao je koliko je ova saradnja važna za Zvezdu.

- Ovo je veliki dan i veliki trenutak za Džudo klub Crvena zvezda jer najbolji idu uz najbolje. Najk je poznati svetski brend, što se tiče sportske opreme svakako jedan od najboljih, kao što je džudo klub Crvena zvezda najbolji u Evropi. Veliko mi je zadovoljstvo da naši takmičari imaju najbolju sportsku opremu i da zajedno sa Najkom osvojimo Ligu Šampiona. 

DŽK Crvena zvezda

Alo/A. Nalbantjan

 

 

Marko Marinković, regionalni direktor prodaje  takođe je rekao koliko je potpisivanje ovog ugovora važan za njihovu kompaniju.

- Prateći viziju brenda, jedan od naših osnovnih ciljeva je podrška sportu i sportistima. Veoma smo ponosni na ovo sponzorstvo jer je ovaj klub rasadnik talenata što pokazuju rezultati na svakom od takmičenja, kako u zemlji tako u inostranstvu.Sjajno je videti da džudo u Srbiji ima perspektivu, to pokazuju pune sale na trenizima kao i činjenica da 3 od 5 najvećih svetskih mladih džudista pripadaju Crvenoj zvezdi. Mi kao kompanija želimo da im pružimo podršku i ulažemo u njihov talenat, jer je razvoj sportista uvek bio jedan od glavnih prioriteta kompanije Sport Tajm i brenda Najk.

 

DŽK Crvena zvezda

Alo/A. Nalbantjan

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading