Zvezda - Partizan
Foto: Alo/Foto: ALO/Marko Metlaš

Crvena zvezda Meridianbet je ovog leta napravila veliku rekonstrukciju, ali ona još nije završena. Došlo je čak devet pojačanja, dok je isto toliko igrača i napustilo Mali Kalemegdan, a status pojedinih igrača je i dalje nerešen.

To se pre svega odnosi na iskusnog centra Miroslava Raduljicu koji je letos potpisao dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, a sudeći po minutaži koju je imao lane - deluje da u klubu ne računaju na njega.

Bivši reprezentativac Srbije je većinu utakmica proveo "u civilu" kraj terena, tako da je u ABA ligi igrao na svega pet utakmica (ukupno 32 minuta na parketu), dok je triput zabeležio minutažu u Evroligi. Nije ostvario ulogu ni kod Jovanovića ni kod Ivanovića, tako da se postavlja pitanje kakav je plan sa njim?

- Raduljica ima važeći ugovor sa Crvenom zvezdom. Da budem iskren, na Dušku Ivanoviću je odluka... Nikola Ivanović je otišao u Moskvu, poslao sam mu poruku da mu čestitam na tome, tako da to je tim (...)Igrao je Raduljica sa Teom stvarno dobro u reprezentaciji. Duško odlučuje. On ima važeći ugovor sa Zvezdom - rekao je sportski direktor crveno-belih Milan Dozet tokom gostovanja u podkastu "Miljanov korner".

Podsetimo, Crvena zvezda je ovog leta dovela Dejana Davidovca, Marka Simonovića, Miloša Teodosića, Adama Hangu, Majka Tobija, Džoela Bolomboja, Rokasa Gidraitisa, Šabaza Napira i Jaga dos Santosa, dok su otišli Stefan Marković, Luka Vildoza, Džon Holand, Ben Bentil, Hasan Martin, Ognjen Dobrić, Fakundo Kampaco, Filip Petrušev i Nikola Ivanović. Takođe, Nikola Topić ide na pozajmicu.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading