Saopštenje "delija" zbog trenutne situacije u košarci uoči finala ABA lige
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Posle konačne odluke ABA lige da finalna serija počne 13. juna oglasili su se navijači Crvene zvezde.

Rukovodstvo regionalnog takmičenja ovog jutra je potvrdilo da neće više biti nikakvih promena termina i da ukoliko bilo ko od finalista odluči da se ne pojavi na meču, posle drugog meča titula će biti dodeljena rivalu koji bude bio na mestu odigravanja utakmice. 

OGLASILA SE ABA LIGA Razrešena svaka dilema, evo kad startuje finalna serija Partizana i Zvezde

Zbog aktuelne situacije koja se dešavala prethodnih dana saopštenjem su se oglasile i "delije". Njega prenosimo u celosti.

- Neverovatno je da neko sebi daje za pravo da po drugi put za redom, odbija da učestvuje u domaćoj ligi i da to prolazi tek tako. Najmanje što možemo je da se večeras pojavimo u 18č u Pioniru i da pokažemo koliko nam znači prvo titula domaće lige, a onda i da skrenemo pažnju javnosti na ovu sramotu i bezvlašće u srpskoj košarci gde je izgleda nekima sve dozvoljeno. Jednom je prošlo kako je prošlo, ne dozvolimo da im ovo prelazi u naviku. Za ovakve stvari i bezobrazluke najbolji odgovor je REAKCIJA! A to znači da nas večeras na prvoj utakmici finalne serije bude što više! Da nosimo naš klub do novog trofeja i da skrenemo pažnju na ovu neverovatnu pojavu, da bilo koji tim odbija da igra domaću ligu i nipodaštava i svoju zemlju - navodi se u saopštenju Delija koje se zaključuje pozivom:

- Svi u Pionir!!! 18č - ulaz besplatan! 

Crvena zvezda u petak uveče počinje finalnu seriju KLS-a protiv FMP-a.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading