Vladan Kovačević na meti Zvezde
Foto: EPA/EPA-EFE/Jerzy Muszynski

Milan Borjan neće više biti prvi golman Crvene zvezde, glasi odluka Baraka Bahara koju je on saopštio u telefonskom razgovoru kapitenu Zvezde.

Kako Mozzart Sport saznaje, Crvena zvezda već razmišlja o opcijama za novog golmana a jedna od njih je Vladan Kovačević iz redova poljskog šampiona Rakova. Njega jako ceni novi tehnički direktor Marko Marin koji ga je preporučio kao konačno rešenje.

Vladan Kovačević već dve sezone nosi dres Rakova sa kojim je ove sezone osvojio senzacionalnu titulu u Poljskoj. Došao je pre dve godine iz Sarajeva, a pored titule je osvojio dva Superkupa i jedan Kup Poljske. U obe sezone je proglašen najboljim golmanom poljskog šampionata, a na 64 meča je mrežu sačuvao mirnom u 44 navrata.

Kovačević je zvanično najvredniji fudbaler u Poljskoj, još letos se Benfika pominjala kao zainteresovana, Rakov je tražio 7.000.000 evra ali do transfera nije došlo. Zimus je zagrizao i Monpelje ali poljski klub tada nije želeo da razgovara o prodaji. Strani mediji su ga dovodili i u sferu interesovanja Glazgov Rendžersa i Bajer Leverkuzena.

Poput Borjana, Kovaćevič sa Rakovom ima ugovor do 2026. godine i klub nije pod pritiskom da ga proda.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading