ZVEZDA ŽELI NASTAVAK POBEDNIČKOG NIZA Milojević: Teško je misliti na igru, ali moramo biti spremni
Foto: Promo/FK Crvena zvezda


Fudbaleri i stručni štab Zvezde su subotnji trening započeli minutom ćutanja, kako bi odali počast svim žrtvama.

- Zadesila nas je velika tragedija, koja se odrazila na sve, oseća se u vazduhu. Teško je bilo šta reći, a ostati umeren i izraziti podršku. Možemo samo da radimo ono što je u našoj moći i nadamo se da se takve stvari više neće dešavati - istakao je Milojević.

Strateg šestostrukog uzastopnog šampiona Srbije je rekao da su svi igrači spremni, ali i da će se posebna pažnja prilikom izbora startnih 11 posvetiti činjenici da se igra na veštačkoj travi.

- Igrači su spremni, imamo par momaka kojima ne odgovara zbog prirode njihovih povreda da igraju na veštačkoj travi. Svi ostali su spremni, imamo 25 igrača na koje možemo da računamo. Sad je na nama da izaberemo pravih 11 koji će odigrati jednu dobru utakmicu protiv Voždovca i dati doprinos pozitivnom ishodu - dodao je Milojević.

ZVEZDA ŽELI NASTAVAK POBEDNIČKOG NIZA Milojević: Teško je misliti na igru, ali moramo biti spremni

FK Crvena zvezda

 

 

Govorio je šef struke crveno-belih i o minutaži Uroša Spajića, koji se nedavno u velikom stilu vratio na teren.

- Što se tiče Spajića saveti medicinske službe su da njemu ne bi prijala igra na veštačkoj podlozi, ali svakako od sledećeg kola i utakmice u Kupu Srbije bi trebalo da igra više nego što je igrao do sad - istakao je Milojević.

Dobra vest za navijače Zvezde je i činjenica da se Aleksandar Pešić oporavio i da će biti spreman za utakmicu protiv Voždovca.

- Ne možete stavljati u protokol igrača koji je povređen, tako da nismo hteli da rizikujemo bez potrebe kada imamo Rakonjca, Mijatovića i Kataija koji mogu da odgovore zahtevima te pozicije. Sad je spreman, biće nam potreban u završnici i Kupu Srbije, verujem da će sutra moći da odigra minimum 50 ili 60 minuta - optimističan je Milojević.

ZVEZDA ŽELI NASTAVAK POBEDNIČKOG NIZA Milojević: Teško je misliti na igru, ali moramo biti spremni

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

 

Prisetio se šef stručnog štaba Zvezde i prethodnog duela sa ekipom Voždovca.

- Očekujem svakako drugačiji meč, kad igrate 11 na 10 i imate pozitivan rezultat puno stvari se otvori. Ekipa Voždovca gaji poseban stil igre, koji uključuje posed od golmana, puno pasova i kratkih dodavanja, dosta individualnih akcija njihovih krilnih igrača. Mislim da oni to neće menjati, jer nikad i nisu. Na nama je da nađemo način da njihovu igru neutrališemo i da nametnemo svoju - dodao je Milojević.

Siguran je Milojević da će igrači koji su ponikli u Omladinskoj školi Zvezde, a sad nastupaju u Voždovcu, imati dodatni motiv.

- Svakako da imaju motivaciju da pokažu, da pored toga što su izašli iz naše škole su možda zavredeli malo veću minutažu i pažnju. Međutim motiv će biti prisutan i kod igrača Crvene zvezde, sa željom da trijumfuju, nastave pobednički niz i da se pokažu u što boljem svetlu - zaključio je Milojević. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.     

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading