PLEJ-OF JE SPECIFIČAN, SVI MOGU DA POBEDE Duško Ivanović podseća: Zadar nas je već pobeđivao ove sezone u "Pioniru"
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Crvena zvezda će sutra od 20 sati na svom terenu dočekati ekipu Zadra u prvom meču četvrtfinala plej-ofa ABA lige. Četvrtfinalna serija se igra na dve pobede.

- Plej-of je interesantno takmičenje i daje šansu svima. Bez obzira što imamo prednost domaćeg terena, plej-of je specifičan, jer svi mogu da pobede. Izuzetno poštujemo ekipu Zadra, koja je u regularnom delu sezone pobedila Zvezdu u Beogradu. Igraju izuzetno i specifično u odbrani i u napadu i mogu da stvore probleme mnogim ekipama. Nadam se da ćemo biti fokusirani, imati energije i odigrati u prvoj utakmici kako je potrebno - rekao je Ivanović na konferenciji za medije u Beogradu.

Trener Crvene zvezde je istakao da se njegov tim nalazi u idealnoj formi.

- Zadovoljan sam, da nisam ne bi bilo dobro. Ekipa je u optimalnoj situaciji da počne plej-of. Veliki broj utakmica do kraja doneo je košarkašima, koji nisu puno igrali priliku da se dokažu pred plej-of. Nikola Ivanović je odigrao odlično u Ljubljani. Džon Holand je igrao dobro već nekoliko utakmica. Mogu da prijavim samo 12 igrača, videćemo ko će igrati - naveo je Ivanović. On rekao da je Ben Bentil počeo da trenira sa ekipom, ali je dodao da ne zna li će biti u timu na sutrašnjoj utakmici.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading