SA POLA GASA Crvena zvezda u meču bez takmičarskog značaja, u odsustvu Kampaca i Vildoze, razbila Cedevita Olimpiju, rekord karijere Ivanovića
Foto: Promo/Cedevita Olimpija Filip Barbalic

Ova utakmica nije imala takmičarski značaj, jer je ekipa Crvene zvezde sigurno plej-of dočekala sa drugog mesta, dok je Cedevita Olimpija regularni deo ABA lige završila na četvrtom mestu. 

Silovito su gosti ušli u današnji meč, videla se velika želja kod košarkaša Zvezde da pobedom hoće da završe regularni deo takmičenja, i u tome su uspeli.

SA POLA GASA Crvena zvezda u meču bez takmičarskog značaja, u odsustvu Kampaca i Vildoze, razbila Cedevita Olimpiju, rekord karijere Ivanovića

Cedevita Olimpija / Filip Barbalic

 

U jednom trenutku na semaforu je stajao rezultat 0:17, ali su igrači Cedevite uspeli da se saberu, a potom i vrate u meč, bilo je u jednom momentu i +3 za beogradski tim, ali domaćini više od toga nisu mogli.

Ponovo su gosti napravili veću prednost, prelomili su meč u svoju korist, i do kraja diktirali tempo, i potpuno zasluženo pobedili.

Kada se lomio meč, stvari u svoje ruke uzeo je Nikola Ivanović, koji je danas u Ljubljani odigrao jednu od najboljih partija u karijeri.

Cedevita Olimpija - Crvena zvezda (70:84)

Dvorana: Stožice 

Sudije: Damir Javor, Tomislav Hordov, Luka Kardum

Cedevita Olimpija: Rebec 9, Ferel, Radović, Jeremić, Alibegović 9, Murić 7, Adams 6, Kosi, Matković 10, Gnjidić 4, Omić 9, Dragić 10 

Crvena zvezda: Holand 3, Lazarević 4, Mitrović 10, Lazić 6, Martin 2, Dobrić 12, Ivanović 29, Ilić 1, Nedović 3, Marković 2, Kuzmić, Petrušev 12

Za Crvenu zvezdu na ovom susretu nije bilo Luke Vildose i Fakunda Kamapaca, jer oni, kada se po rasporedu trebala igrati ova utakmica nisu bili članovi crveno-belih.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading