GOL MAŠINE PRED VRATIMA "MARAKANE" Zvezdine želje rešetaju, crveno-beli moraju brzo da reaguju
Foto: AP/Tanjug/Ap

 

Sjajan meč viđen je u francuskoj Ligi 2 između Sent Etjena i Mec, koji je na kraju rešio Georgi Mikutadze sa dva bola u pobedi gostiju 3:1. U centru pažnje bile su obe velike Zvezdine želje jer je Žan-Filip Kraso kod domaćina upisao asistenciju.

Međutim, Mec je napravo dobar korak ka povratku u Ligu 1 i stigao do drugog mesta na tabeli zahvaljujući fenomenalnom Gruzinu, koji je stigao do 19. pogotka u šampionatu. Naravno, prvi je na listi strelaca i to ispred Krasoa, koji je ostao na 16.



Mec je za 26 minuta rešio pitanje pobednika na vrućem gostovanju kada je postigao sva tri gola. Seriju je otvorio sjajni Mikautadze u 11. minutu odličnom kretnjom i sigurnom realizacijom za 0:1, a već u sledećem napadu duplirana je razlika preko Kofija Kuaa.

Nije prošlo ni pola sata, a gosti su dobili penal. Odgovornost je preuzeo Mikautadze, velika želja Marka Marina, i lagao pogodio sa "kreča".

Do poluvremena je Sent Etjen uspeo da smanji i to u režiji Krasoa. Uputio je odličnu dijagonalu od bar 25 metara - pravo na glavu Nilsu Nunkuu koji je samo ublažio poraz.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading