PRED CRVENOM ZVEZDOM JE BLISTAVA BUDUĆNOST Džudo klub predstavio novi sajt i dodelio učeničke diplome
Foto: Alo/Vladimir Marković

Džudo klub Crvena zvezda bez premca je u Srbiji, a ovog četvrtka u medija centru Stadiona „Rajko Mitić“ održana je promocija sajta DŽK crveno-belih i dodeljene su učeničke diplome.

Veliki broj dece nije skidao osmeh sa lica, presrećni što dobijaju potvrdu da su uspešno i naporno radili u proteklom periodu. Uz najmlađe, tu su bili i prvotimci, kao i zvaničnici kluba, predsednik upravnog odbora Stojan Vujko, generalni sekretar SD Zoran Avramović.

Nova generacija mladih džudista uspešno je položila ispite pred stručnom komisijom za viša učenička zvanja.

PRED CRVENOM ZVEZDOM JE BLISTAVA BUDUĆNOST Džudo klub predstavio novi sajt i dodelio učeničke diplome

Vladimir Marković

 

Stojan Vujko je istakao da je ponosan na istorijske rezultate ostvarene u prethodnom periodu.

- Velika mi je čast i izuzetno zadovoljstvo da kao predsednik SD Crvena zvezda i kao predsednik upravnog odbora DŽK pred sobom vidim sve vas koji predstavljate budućnost i snagu naše crveno-bele porodice. U našem klubu trenira 820 dečaka i devojčica. Draga deco, vi ste svojim radom i požrtvovanošću pokazali kako se brane boje našeg kluba. Ponosan sam na sve rezultate koje smo ostvarili u periodu koji je za nama. O vašim dostignućima, kao i radu vaših trenera i podršci vaših roditelja, najbolje govori broj osvojenih medalja u ovoj godini sa čak 66 zlatnih, 42 srebrne i 95 bronzanih. Prvi smo na rang listi Džudo saveza Srbije. Sve osvojeno odličje doneli su našem klubu 28.286 bodova, što predstavlja prednost od 18.113 poena u odnosu na drugoplasirani klub. Kada je u pitanju međunarodna scena, u konkurenciji seniora Crvena zvezda je prva na tabeli Evropske džudo unije, što je istorijski rezultat. Najbolji smo klub i u okviru SD Crvena zvezda, kao i na teritoriji grada Beograda. Posebno sam ponosan na naše jedinstvo, timski duh, zajedništvo u našoj Crvenoj zvezdi. Zato je Crvena zvezda više od sporta i zato je biti zvezdaš filozofija života. Živela Crvena zvezda, živela Srbija! - poručio je Vujko.

PRED CRVENOM ZVEZDOM JE BLISTAVA BUDUĆNOST Džudo klub predstavio novi sajt i dodelio učeničke diplome

Vladimir Marković

 

Nakon Vujkovih reči prikazan je video na kom je emitovana rekapitulacija medalja osvojenih džudista Crvene zvezde u ovoj godini.

Ivan Đukanović je potom predstavio sajt kluba na kom se mogu videti sve aktuelnosti o radu džudo kluba Crvena zvezda, kao i svi rezultati članova koji brane crveno-bele boje. 

Cilj je da se putem sajta privuče što više dece da krene na džudo.

Kako izgleda sajt možete pogledati OVDE.

Zvezdini džudisti tokom proteklih meseci vredno su radili, trenirali na radost svog kluba, trenera i roditelja i usvajali nova znanja o džudo sportu. O tome najbolje govore uspešno položeni ispiti za znanje koje su pokazali na tradicionalnim ispitima za viša učenička zvanja.

Mališani nisu krili zadovoljstvo nakon dobijenih diploma, a nema sumje da je budućnost džudo kluba svetla i da treba očekivati još bolje rezultate u narednom periodu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading