ZVEZDA ZA ČAST Ivanović žali za Top 8: Da smo ušli, imali bismo šansu da osvojimo Evroligu
Foto: Tanjug/Foto: Tanjug/ Strahinja Aćimović (stf))

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Fenerbahče u poslednjem kolu regularnog dela Evrolige i za njih je to poslednja evropska utakmica ove sezone.

Očekuje se da hala "Aleksandar Nikolić" bude ispunjena do poslednjeg mesta, a Duško Ivanović najavljuje da će ekipa ići po pobedu.

- Kao pred svaku, svaku utakmicu idemo da pobedimo. Dobro smo, svi su igrači za sad, do ovog poslednjeg treninga, dobro, a igraće njih samo 12 - rekao je Ivanović.

Na pitanje da li je zadovoljan učinjenim u sezoni, rekao je:

- Izuzetno sam zadovoljan sa angažovanjem i predanošću sa kojom ovi momci rade, a sa rezultatom nisam zadovoljan jer nismo ušli u Top8. Mislim da je zaista šteta za ovaj tim, jer da smo ušli imali bi realne šanse da osvojimo. Ovo je lako pričati sad kada si napolju - kaže Ivanović.

ZVEZDA ZA ČAST Ivanović žali za Top 8: Da smo ušli, imali bismo šansu da osvojimo Evroligu

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

 

O Fenerbahčeu je rekao:

- Izuzetno kvalitetan tim, dobili su zadnju utakmicu protiv Efesa možda najviše zahvaljujući tome da su imali neke igrače koji su bili povređeni, pa su silom prilika igrali sa pet niskih igrača i igrajući sa pet niskih napravili su razliku. Izuzetno kvalitetan tim, izuzetan broj igrača koji mogu da reše utakmicu i situacije "jedan na jedan", situacije na niskom postu, tu su izuzetcno jaki... I vrlo iskusna ekipa - zaključio je trener Crvene zvezde.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dragica

12.04.2023 19:43

Predsednik je uz nas narod na KiM i bori se za njihovu bezbednost.