AGENT ARGENTINCA STAVIO TAČKU NA SPEKULACIJE Evo šta je poručio o prelasku Luke Vildoze u Panatinaikos
Foto: Promo/ABA liga/ Crvena zvezda Meridianbet/Djordje Kostic

Malo, malo, pa se u grčkim medijima pojavi priča kako je Luka Vildoza dogovorio saradnju sa Panatinaikosom i da će ubrzo zvanično obelodaniti da odlazi iz Crvene zvezde. Tražili su tamošnji mediji svaki detalj kako bi povezali sjajnog Gaučosa sa Zelenima, ali od te priče nema ništa.

To je potvrdio i agent Luke Vildoze, gospodin Marko Jelić koji je u razgovoru za Mozzart Sport otkrio da Argentinac zaista nema šta da krije, jer nikakvih razgovora nije ni bilo. Kaže da je vrlo iznerviran činjenicom da se ta priča već nedeljama provlači kroz medije u zemlji Helena. 

LOVA DO KROVA Grci pišu: Vilodza ide u PAO, čeka ga velika lova

- Umarajuće je više da čitam razna nagađanja na već izrabljenu temu. Želim da prvi i poslednji put kažem da Luka Vildoza nikoga ni o čemu nije obavestio, jer nema ni o čemu ni da obavesti. Igrač je Crvene zvezde, predstoje mu mečevi za titulu u ABA ligi i KLS. To je to - rekao je Jelić za portal Mozzart Sport.

Inače, Argentinac je sa Zvezdom potpisao ugovor na dve godine. Posle sjajnih partija na početku upao je u manju krizu, ali u poslednjim mečevima ponovo pokazuje svu svoju magiju i talenat. Nedavno je u jednoj emisiji istakao i kako uživa u Beogradu i Srbiji.

Sam Vildoza ima prosek od 12,5 poena uz 2,4 skokova i četiri asistencije po utakmici. Ima i 1,4 ukradenu loptu za indeks od 11,9 poena. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.    

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading