NAVIJAČI ZVEZDE SE JAVILI Evo šta su rekli o zaključavanju stadiona
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Povodom novonastale situacije oglasili su se i navijači Crvene zvezde, čije saopštenje prenosimo u celosti:

- Decenijama smo prinuđeni da u evropskim takmičenjima trpimo i domišljamo se kako da iskažemo neki stav koji je suprotan onome što FIFA, UEFA i na kraju krajeva Evropska unija misli, i ne dozvoljavano da bez otpora prolaze stvari poput nelegalno ubacivanja izmišljene države "Kosovo" u njihova takmičenja, suprotno svim zakonima koji su oni sami pisali. 

Ipak, dodaju navijači crveno-belih njihov je izbor da li će i kako iskazati svoje stavove koji su za njih neprihvatljivi, pa se nekada dešavalo i da im zatvore stadion zbog toga dodaju "Delije" i nastavljaju:

- U domaćem prvenstvu ne pada nam na pamet da ovako gledamo i najmanje što možemo  da uradimo za ljude koji su žrtvovali svoje živote branerći srpski narod i teritorije je da ih ne zaboravimo. Sever se nikada neće odreći Ratka Mladića niti bilo kog drugog srpskog vojskovođe iz odbrambeno otadžbinskih ratova!

Na kraju, navijači Crvene zvezde ističu da presude Haškog tribunala ne prihvataju:

- Smatramo ih ništavnim i tek sada će se još jače kad god mi budemo mislili da treba, čuti ime ašeg junaka na stadionu "Rajko Mitić". Tamo gde je pravda u stvari nepravda, gde se selektivno osuđuju ljudi, mi ne želimo da ćutimo, ako drugi hoće! 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading