ZVEZDA DOČEKUJE PIREJCE Želimo da pobedimo Olimpijakos, imaju jednu od najboljih ekipa
Foto: Alo/Alo, Marko Metlaš

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je da će njegov klub pokušati da ostvari pobedu protiv Olimpijakosa u meču 33. kola Evrolige.

Srpski i regionalni šampion je u decembru prošle godine u 15. kolu Evrolige savladao Olimpijakos u Pireju rezultatom 90:86. 

-Imamo još neke teoretske šanse, ali bez obzira na sve, želimo da dobijemo ove dve utakmice na kraju, za početak. Olimpijakos je pokazao da ima jednu od najboljih ekipa, i plasmanom na tabeli, i ekipom i kvalitetom koju poseduje. Ekipa koja ima izuzetan talenat, igraju godinama zajedno, igraju po automatizmu, dobro se poznaju, lako postižu koševe - rekao je Ivanović, prenosi zvanični sajt kluba.

-Naš cilj je da im onemogućimo da postižu takve koševe, na svoj lagan način. Zdravstveno smo bolji, Branko Lazić je počeo jače da trenira, treninzima se vratio i Nemanja Nedović, dok će Ben Bentil za početak pauzirati sedam dana pa ćemo videti - dodao je trener Crvene zvezde.

ZVEZDA DOČEKUJE PIREJCE Želimo da pobedimo Olimpijakos, imaju jednu od najboljih ekipa

Alo, Marko Metlaš

 

OTKRIVENO KOLIKO LOVE DOBIJAJU Poznata zarada "večitih" u Evroligi

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić je istakao da se ekipa za meč sa Olimpijakosom sprema najbolje što može.

-Idemo sigurno na pobedu. Lako je reći ali moramo da odradimo sve dogovoreno na terenu i nadam se da ćemo pokazati šta i kako možemo. Pobeda u Pireju je pokazatelj da možemo da igramo protiv njih iako su vrlo kvalitetni i visoko rangirani. Sve zavisi od nas, moramo da igramo sa energijom, i u dobrom smo ritmu, očekujem da sve bude kako treba - rekao je Dobrić.

Olimpijakos je prvi na tabeli Evrolige sa 23 pobede i devet poraza, dok je Crvena zvezda 11. sa skorom 15/17.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading