CRVENO-BELA ŠETNJA PO SUBOTICI Katai pisao istoriju, Zvezda uz "projektil" Kangve savladala Spartak (VIDEO)
Foto: Privatna arhiva/FK Crvena zvezda

 

Možda nije bilo blistavo i sjajno protiv Mladosti GAT, ali je Zvezda popravila utisak u Subotici i ponovo protivniku postigla četiri pogotka za novu pobedu i još jedan korak bliže tituli.

Šampion Srbije igrao je odlično na krilima Aleksandra Kataija. Kada je Zvezdin "magiko" raspoložen, onda nema razloga za brigu navijača.

CRVENO-BELA ŠETNJA PO SUBOTICI Katai pisao istoriju, Zvezda uz

FK Crvena zvezda

 

Crveno-beli su poveli u 7. minutu nakon greške golmana Dubljanića kada je Osman Bukari iskoristio svoju brzinu i pogodio. Već u sledećem napadu uzvratio je domaćin preko Šimure koji je nadvisio Milana Rodića i doneo izjednačenje.

Isti igrač u 22. minutu pokvario je utisak kada je napravio penal, a Katai bio siguran sa bele tačke za istorijski 100. pogodak u crveno-belom dresu.

Domaćin je pretio, pokušavao da se vrati u igri preko Edmunda Ada, Šimure, Hrstića, ali je Milan Borjan bio oprezan i sprečio povratak Spartaka u igru.

CRVENO-BELA ŠETNJA PO SUBOTICI Katai pisao istoriju, Zvezda uz

FK Crvena zvezda

 

Već u 55. minutu bilo je jasno ko će da slavi. Sigurno i najlepši detalj ovog meča, pogodak Kingsa Kangve koji je raspalio po lopti sa nekih 25-30 metara i matirao Dubljevića. Tačku na i stavio je ponovo Katai golom iz slobodnog udarca u 82. minutu.

Zvezda naredni meč igra protiv Radničkog iz Kragujevca u nedelju, dok će istog dana Spartak gostovati Kolubari.

SPARTAK - CRVENA ZVEZDA 1:4 (1:2)

Šimura u 8. minutu za Spartak - Bukari u 7. minutu, Katai u 22. (penal), i 82. minutu, Kangva u 55. minutu za Zvezdu

Stadion: Gradski u Subotici, Sudija: Danilo Nikolić

SPARTAK: Dubljanić – Tošeski (od 62. Toseski), Ostojić, Dunđerski, Šimura - Ado, Todorovski, Bogićević, Srećković, Vitorović - Hristić.

CRVENA ZVEZDA: Borjan – Vigo, Eraković, Dragović (od 65. Leković), Rodić (od 73. L.Nikolić) – Mijailović, Kangva– Bukari, Prucev (od 65. Ivanić), Katai – Rakonjac (od 73. Mitrović).

KRAJ!

90. minut - Još tri minuta nadoknade!

83. minut - Nikola Mituljkić dobija šansu umesto Bukarija.

82. minut - GOOOOL! Katai je sjajno izveo slobodan udarac, a lopta se nakon jedne, odbila od drugu stativu i završila u mreži!

73. minut - Još dve promene kod gostiju. Umesto Rakonjca i Rodića na terenu su Lazar Nikolić i Stefan Mitrović.

65. minut - Dve promene kod Zvezde. Umesto Dragoića u igri je Stefan Leković, dok Jegor Prucev svoje mesto prepušta Mirku Ivaniću.

62. minut - Prva promena kod domaćih. Umesto Tošeskog u igri je Tumbasević.

56. minut - Kakva šansa za Bukarija! Rakonjac ga je nesebično poslužio, a reprezentativac Gane promašio u situaciji jedan na jedan.

55. minut - GOOOL! Kakav pogodak Kingsa Kangve! Namestio je loptu vezista Zvezde i raspalio sa nekih 25 metara i sjajno pogodio!

48. minut - Prvi pokušaj za goste u nastavku. Aleksandar Katai sa ivice kaznenog prostora šalje loptu preko gola.

47. minut - Pokušao je Edmund Ado sa nekih 25 metara, Milan Borjan morao da interveniše. Dobar pokušaj nekadašnjeg veziste Šerifa.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

POLUVREME!

45. minut - Još minut nadoknade!

34. minut - Aleks Vigo je bio pregrub i dobio žuti karton.

22. minut - Katai siguran! Prvo je penal bio poništen jer je Gelor Kanga ranije utrčao, ali je oba puta ofanzivac crveno-belih pogodio!

21. minut - Sudija Danilo Nikolić pokazuje na belu tačku! Šimura je faulirao Erakovića!

8. minut - GOOOOL! Odmah stiže odgovor Spartaka! Šimura najviši u skoku nakon centeršuta za 1:1!

7. minut - GOOOL! Vodi Zvezda! Dubljanić je izleteo u nameri da zaustavi Bukarija, ali je reprezentativac Gane pretrčao golmana domaćih i doneo prednost crveno-belima!

18.45 - Utakmica je počela!

18.15 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču 29. kola Mozzart Bet Superlige Srbije između Spartaka i Crvene zvezde. Uz alo.rs pratite uživo dešavanja iz Subotice.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading