ZVEZDA I PARTIZAN SU IZJEDNAČENI Kampaco pred Baskoniju: Sve je u detaljima
Foto: Promo/ABA liga/Dragana Stjepanović


Crveno-beli će sutra u Beogradu od 19 sati dočekati klub iz Vitorije.

- Biće teško. Dobar su tim, opasni su. Mogu da postižu poene na sve načine, iz svake pozicije... Mi moramo da obratimo pažnju na to, igraju brzo, sa puno energije... Moramo da budemo pametni i da igramo pametnu košarku. Moramo da igramo dobru odbranu i uz naše navijače mislim da ćemo dobro proći ako sve to uradimo - rekao je Kampaco na konferenciji za novinare i istakao da najveća opasnost Crvenoj zvezdi preti od košarkaša Baskonije Markusa Hauarda.

- On je plejmejker koji usrećuje sve i moramo da igramo agresivno na njemu. Moramo da mu otežamo posao - dodao je košarkaš Crvene zvezde.

Srpski i regionalni šampion i dalje ima šanse da se plasira u plej-of Evrolige.

ZVEZDA I PARTIZAN SU IZJEDNAČENI Kampaco pred Baskoniju: Sve je u detaljima

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

 

- Ne smemo da razmišljamo o tome i ne moramo sada. Moramo da mislimo na našu energiju i da napredujemo kao tim. Moramo svaku utakmicu do kraja sezone da igramo kao finale. To je jedini ključ za nas. Ne smemo da razmišljamo o tome i budućnosti i šta će biti. Moramo samo da napredujemo svaki dan i bićemo dobro - tvrdi Kampaco.

On je istakao da smatra da je Crvena zvezda izjednačena sa Partizanom.

- Sve je u detaljima. Ko je pametniji u datom trenutku, ko se više bori... Pobediće uvek onaj ko je bolji u tome. Moramo da radimo samo - zaključio je Kampaco.

Crvena zvezda je 14. na tabeli Evrolige sa 12 pobeda i 17 poraza, dok je Baskonija osma sa skorom 15/14.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading