BASKONIJA PROTIV ZVEZDE IGRA (MOŽDA) KLJUČNU UTAKMICU ZA TOP 8 Trener Španaca zna šta je ključ za trijumf u Beogradu
Foto: EPA/EPA-EFE/ATEF SAFADI

Baskonija u četvrtak gostuje beogradskim crveno-belima u 30. kolu elitnog takmičenja, a duel se igra od 19 sati u hali "Aleksandar Nikolić".

- Blizu smo kraja ligaškog dela, već znamo kakve su kvalifikacije da i moramo beležimo pobede. Moramo da budemo čvrsti i da kontrolišemo igru. Takođe, moramo biti hladne glave i da ne odustajemo od svog stila igre - rekao je Penjaroja na konferenciji za medije.

Trener Baskonije rekao je da će u Pioniru biti fantastična atmosfera, kao i Zvezda ima mnogo pojedinaca, koji igraju srčano i sa dosta energije.

- Fakundo Kampaco, Luka Vildosa i Nemanja Nedović su najvažniji igrači. Zvezda je ekipa sa mnogo boraca i kvalitetnih igrača sa iskustvom, igraju agresivnu odbranu - rekao je on i osvrnuo se na Filipa Petruševa.

- Ima fantastičnu sezonu i afirmiše se kao važan centar, koji će u budućnosti dominirati takmičenjem - poručio je Penjaroja.

Baskonija ja se bori za plej-of, trenutno je na osmoj poziciji sa skorm 15-14, dok je tim Duška Ivanovića na 14. mestu sa 12 pobeda i 17 poraza.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading