NIJE JOŠ SVE IZGUBLJENO Ivanović pred Efes: Moramo da pobeđujemo
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!


Crvena zvezda će sutra od 20.30 časova u Beogradu dočekati ekipu Efesa u meču 27. kola Evrolige.

- Igramo protiv ekipe koja je evropski prvak. To je kompletna ekipa sa košarkašima, koji igraju jedan na jedan, igraju pik en rol, odlično šutiraju... Mislim da u ovoj situaciji više sebe moramo da gledamo. Da igramo sa samopouzdanjem i agresivnošću, koje smo imali ranije i onda da vidimo... Još imamo realne šanse za plej-of. Ali da bismo imali te realne šanse, moramo da počnemo da pobeđujemo - rekao je Ivanović na konferenciji za medije uoči meča sa Efesom.

On je priznao da je svima teško posle poraza od Cibone u Zagrebu.

NIJE JOŠ SVE IZGUBLJENO Ivanović pred Efes: Moramo da pobeđujemo

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

 

- Svesni smo toga, da je to prošlost i da takav pristup igri nikada više ne sme da se ponovi. Mi možemo da izgubimo, ali jedan igrač Zvezde mora da ima drugačiji pristup. I zbog naših navijača čiju veličinu još jednom moram da istaknem. Posle takvog poraza su nas podržali. Mislim da ponekad neko treba da te 'lupi malo šamarčinom', da se osvestiš, da vidiš gde si. A ne da si gore, nego da stojiš čvrsto na zemlji - istakao je Ivanović i dodao da još ne razmišlja o utakmici sa Partizanom u ABA ligi.

Efes se trenutno nalazi na osmom mestu na tabeli Evrolige sa 13 pobeda i 12 poraza uz meč manje. Crvena zvezda je 13. sa 11 trijumfa i 15 poraza.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading