IDEMO PO DUPLU KRUNU Mladi napadač Zvezde pozvao navijače na spektakl: Da zajedno proslavimo rođendan
FK Crvena zvezda

 

Crvena zvezda je pre dva dana na svom terenu pobedila Partizan 1:0 u 169. "večitom derbiju". Crveno-beli na prvom mestu na tabeli imaju 16 bodova prednosti u odnosu na Partizan.

- Utisak je fenomenalan, navijači su bili zaduženi za sjajnu atmosferu. Prezadovoljni smo pobedom i činjenicom da sada imamo 16 bodova više od večitog rivala. Idemo dalje, po duplu krunu i grupnu fazu Lige šampiona. Već u utorak nas očekuje utakmica protiv TSC, želimo da trijumfujemo, a zatim da sa našim navijačima u nedelju proslavimo rođendan. Čuo sam da se za sedam dana sprema spektakl, ulaz će biti besplatan, očekujemo veliki broj zvezdaša i da svi zajedno uživamo u tradicionalnoj proslavi rođendana - rekao je Mijatović, prenosi zvanični sajt kluba.

IDEMO PO DUPLU KRUNU Mladi napadač Zvezde pozvao navijače na spektakl: Da zajedno proslavimo rođendan

FK Crvena zvezda

 

On je istakao da minuti u ovakvim utakmica imaju veliki značaj za mlade igrače.

- Mnogo mi znače minuti, učestvovati u najvećoj utakmici srpskog fudbala sa 18 godina je velika čast. Mislim da sam zaslužio radom na treninzima i zalaganjem na utakmica. Osećaj je fenomenalan - dodao je mladi fudbaler Crvene zvezde.

Mijatović je priznao da je razgovarao sa šefom stručnog štaba Crvene zvezde Milošem Milojevićem pred ulazak u igru na meču sa Partizanom.

- Rekao mi je da se borim i trčim za navijače, grb koji nosim na dresu i da ako treba dam svoju krv. Lako se nosim sa pritiskom, naviknut sam na takve situacije od malih nogu. Nisam osećao nikakav pritisak, ušao sam u utakmicu kao i svaku drugu i bez straha - zaključio je Mijatović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading