JA SAM KRIV Ivanović samokritičan posle šokantnog poraza
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u "Pioniru" od Albe rezultatom 87:72, u okviru 25. kola Evrolige.

Ivanović je nakon poraza istakao da je uvek kriv trener.

- U drugom poluvremenu nismo igrali odbranu, napad… naša jedina opcija u napadu je bio šut za tri poena, a danas nam nije bio dan u šutu za tri. Ozbiljne ekipe moraju da igraju dosta jače u odbrani u kritičnim trenucima.Nemojte ovo ni da me pitate, kada god se izgubi to je krivica trenera. Ja sam kriv, idemo na sledeće pitanje", istakao je Duško Ivanović na početku konferencije za medije, pa nastavio:

JA SAM KRIV Ivanović samokritičan posle šokantnog poraza

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

 

- Mi smo u prvom poluvremenu imali agresivnost kakvu treba da imaš, oni igraju atipično, u momentu kada smo prestali da igramo dobru odbranu oni su imali lagane koševe. Potom smo počeli da dosta šutiramo trojke, nismo uspeli i kada su poveli šest, sedam razlike, nismo imali snage da se vratimo.Većina šuteva je bila izgrađena, ali jedna ozbiljna ekipa mora da ima više solucija u napadu… Ali večeras smo želeli samo trojke i to nije put da nešto uradimo… Ovo nije put. Drugo poluvreme nije način kojim bi trebalo da igramo - kaže Ivanović.

Da li će ovaj poraz uticati na ekipu?

- Ništa. Kao i sve prethodne utakmice, dobiješ ili izgubiš, sledeća je nova utakmica - poručio je trener crveno-belih.

- Naišli smo na protivnika koji igra bez pritiska. Imaju mali broj pobeda, ali su mogli da budu iznad nas jer su izgubili veliki broj utakmica malom razlikom…. Ali posle kiše, sunce dolazi.

O šansama za plasman u osam:

- Ja mislim da je Evroliga pokazala da nije važno ko igra, svako svakoga može pobediti. Mi mislimo da imamo šanse, od tih devet moramo dosta da pobedimo. Ne bih prognozirao, to ne zavisi samo od nas, to zavisi i od drugih, oni iznad nas. Mi treba da gledamo nas i da pokušamo da dobijemo što više utakmica - završio je Ivanović.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading