ZNAMO ŠTA NAS ČEKA, MORAMO DA ODGOVORIMO Ivanović upozorava pred put u Tel Aviv: Prva četvrtina je uvek problem
Foto: Tanjug/Foto: Tanjug/ Strahinja Aćimović (stf))

 

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je da će najvažnije biti zaustaviti Makabi u prvoj četvrtini, koji tada uglavnom stiče ključnu prednost.

- Izuzetno dobra ekipa, atletski vrlo jaka, igraju izuzetno dobro u tranziciji, naročito kući i to u prvoj četvrtini kada stiču veliku prednost. Moraćemo da znamo da igramo na taj način na koji oni igraju jer to će biti mnogo kontakata, tranzicije i skokova. Puno ekipa kada igraju u Tel Avivu imaju problem u toj prvoj četvrtini jer oni počinju da igraju na jedan izuzetno agresivan način i ako nisi spreman na to onda steknu veliku prednost. Znamo šta nas čeka i na to moramo da odgovorimo - rekao je Ivanović, preneo je klupski sajt.

Košarkaši Crvene zvezde gostovaće u četvrtak ekipi Makabija iz Tel Aviva, u utakmici 24. kola Evrolige.

ZNAMO ŠTA NAS ČEKA, MORAMO DA ODGOVORIMO Ivanović upozorava pred put u Tel Aviv: Prva četvrtina je uvek problem

ABA liga/ Crvena zvezda mts/Djordje Kostic

 

Izraelski tim je na osmom mestu Evrolige sa 12 pobeda i 11 poraza, a Zvezda se nalazi na 13. poziciji sa 10 pobeda i 13 poraza.

Prva utakmica između dva tima odigrana je u Beogradu, a pobedu je upisala beogradska ekipa (69:68).

Nakon duge pauze zbog povrede treninzima se vratio centar crveno-belih Hasan Martin, koji ističe da bi pobeda u Tel Avivu bila veoma važna.

- Žedni smo pobeda trenutno, a ja se osećam sjajno. Malo mi treba da povratim svoja pluća, ali fizički sam na 100 odsto, definitivno spreman da igram. Moram da se vratim u ritam i ponovo osetim loptu, ali mislim da mi neće biti potrebno mnogo vremena. Kao što sam rekao fizički sam na 100 odsto i mislim da ću uskoro biti tu - zaključio je Martin.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading