NA "MARAKANI" SE NIJE NAIGRAO Doskorašnji ofanzivac Zvezde predstavljen u Bundesligi
FK Crvena zvezda

Ibrahim Mustafa zvanično je postao igrač LASK-a, a tim iz Linca pohvalio se da je sa hitrim krilom dogovorio saradnju do 2026. godine. 

Prilikom promocije fudbalera iz Gane koji je stigao iz Crvene zvezde sportski direktor Radovan Vujanović je istakao zadovoljstvo realizovanim poslom.

- Želeli smo da proširimo ofanzivnu liniju, posebno na poziciji centarfora, pa smo doveli Ibrahima. Dugo smo ga imali na radaru i gledali ga uživo tokom našeg trening kampa u Beleku. On je snažan i brz igrač u presingu i sa 22 godine ima veliki potencijal - rekao je Vujanović.

Zadovoljan zbog transfera bio je i Ibrahim Mustafa koji se nije naigrao u Crvenoj zvezdi u poslednje vreme. 

- Prvi utisak o LASK-u mi je veoma pozitivan, svuda je primetan optimizam. Radujem se što ću se već sutra priključiti treninzima i od prolećnog dela sezone nositi dres LASK-a - rekao je Mustafa, a potom se novinarima obratio i trener Didi Kuhbauer. 

Austrijski klub će na ime obeštećenja srpskom šampionu uplatiti 500.000 evra. Uz to, crveno-beli zadržali su prava na 15 odsto od naredne prodaje, a kroz bonuse mogu da zarade još 100.000 evra.

Ove sezone je odigrao 12 utakmica u Superligi i upisao je dve asitencije, jednu i na četiri meča Lige Evrope, dok je u kvalifikacijama za Ligu šampiona nastupao tri puta kao rezervista.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading