DAN KOJI ĆE PAMTITI DO KRAJA ŽIVOTA Zvezda ugostila malog heroja sa Kosova i Metohije (VIDEO)
Foto: Privatna arhiva/FK Crvena zvezda

 

Reč je Stefanu Stojanoviću, mališanu koji živi u Štrpcu, a Zvezdu voli od kada zna za sebe.

Na Badnji dan pred pravoslavni praznik Miloš Stojanović je ranjen na Kosovu. Od tog trenutka Crvena zvezda je tražila način da mališana koji je herojski podneo strašan čin usreći. 
 
Tokom boravka u bolnici Stefan je uz sebe imao Zvezdina obeležja. Oporavak je na veliku radost svih tekao po planu, a kako Stefan nikada nije posetio Marakanu na Zvezdi je bilo da mu tu želju ostvari i pokaže da je uvek uz ljude sa Kosova. Utakmicu koju je Crvena zvezda odigrala protiv Vojvodine na stadionu “Rajko Mitić” Stefan Stojanović će zauvek pamtiti.

DAN KOJI ĆE PAMTITI DO KRAJA ŽIVOTA Zvezda ugostila malog heroja sa Kosova i Metohije (VIDEO)

FK Crvena zvezda

 

 
Ekipa Zvezdine televizije je dan pred meč krenula po Stefana. Porodica Stojanović je po dolasku na Marakanu imala priliku da uživa u obilasku stadiona kao i samoj utakmici. Posle završetka utakmice Stefan je sišao na teren Marakane, upoznao Zvezdinog kapitena ali i dobio vredan poklon, golmanske rukavice Milana Borjana. 

- Presrećan sam što sam posetio Marakanu i bio na Zvezdinoj utakmici. Hvala Milanu Borjanu za rukavice koje mi je poklonio, veliki pozdrav za njega - rekao je Stefan Stojanović. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading