Borjan: Na meču sa Vojvodinom želimo da se sa navijačima oprostimo od Mihajlovića
Foto: Vladimir Marković

- Nadam se velikom broju navijača. Mihajlović je legenda kluba i srpskog fudbala. On je bio dobar čovek, a želimo da se na ovoj utakmici zajedno sa navijačima na pravi način oprostimo do Mihajlovića - rekao je Borjan za K1.

On je podsetio da je Mihajlović igrao za Crvenu zvezdu i Vojvodinu.

- Mihajlović je ostavio veliki trag u srpskom fudbalu. Igrao je za oba kluba. Želim da na subotnjem meču bude fer i korektna igra, a neka bolji pobedi. Sve mora da prođe u najboljem redu na toj utakmici. Pozivam sve da dođu u što većem broju i da se oprostimo od njega kako dolikuje. Naravno, ja se nadam pobedi Zvezde", dodao je kapiten Crvene zvezde.

FRKA Klub ne može da registruje Zvezdin veliki promašaj, šta to znači za crveo-bele?

Crvena zvezda je prvi deo sezone završila na prvom mestu na tabeli Superlige Srbije sa 10 bodova prednosti u odnosu na Partizan.

- Naši planovi su uvek isti: da i ove godine osvojimo duplu krunu, da igramo što bolji fudbal i da svaku utakmicu završimo pobedom. Realnost kaže da je to izvodljivo i da ćemo, Bože zdravlja, da u tome uspemo. Na nama igračima je da to pokažemo i na terenu. Po prvi put u istoriji šampion Srbije ima direktan plasman u LŠ  - dodao je Borjan.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading