ZVEZDA U ITALIJI Duško Ivanović: Očekujem potpuno drugačiju utakmicu protiv Virtusa
Foto: Promo/ABA liga/ Crvena zvezda mts/Djordje Kostic

Košarkaši Crvene zvezde su doputovali danas u Bolonju gde ih u utorak očekuje duel 22. kola najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja.

"Očekujem potpuno drugačiju utakmicu od one koju smo odigrali u Beogradu, jer tada za Virtus nisu igrača dvojica vrlo važnih košarkaša - Miloš Teodosić i Tornike Šengelija. Očekujem od igrača da pokažu veće strpljenje, koje nam je nedostajalo na prethodnim utakmicama koje smo igrali. Taj napredak u tom segmentu se video već u nedelju, ali moramo bolje i sa mnogo energije da igramo u toj utakmici", rekao je Ivanović, preneo je zvanični sajt kluba.

Košarkaš Crvene zvezde Luka Mitrović je izjavio da očekuje teško gostovanje u Bolonji

"Nadam se da ćemo izvući pouke iz prethodnih mečeva gde nismo koristili neke šanse. Dobro kada brzo imate priliku za popravni radujemo se tom meču idemo na duplo kolo i utakmice u Italji, ali im se radujemo i očekujem da pružimo dobru igru", naveo je Mitrović.

Košarkaš Crvene zvezde Nikola Ivanović rekao je da su "crveno-beli" potpuno okrenuti meču u Bolonji.

"Izuzetno je naporno igramo svaka dva dana. Imali smo neke tesne poraze u prethodnom periodu, ali nadam se da možemo da ponovimo igru koju smo prikazali protiv Virtusa u Pioniru. Idemo utakmicu po utakmicu. Ekipa smo koja ima poene u rukama, neke stvari o kojima moramo da povedemo računa u poslednje vreme je odbrana, neki detalji... Lično nisam idealno, ali kroz utakmice i jake treninge pokušavam da se što pre vratim", zaključio je Ivanović.

Utakmica između Virtusa i Crvene zvezde biće odigrana sutra od 21 sat u Bolonji. "Crveno-beli" će potom u četvrtak gostovati ekipi Armanija u Milanu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading