ZVEZDA NE TREBA OVAKO DA IGRA Ivanović nezadovoljan upkros pobedi u derbiju
Foto: Promo/ABA liga/ Crvena zvezda mts/Djordje Kostic

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su danas ekipu Cedevita Olimpije 100:95 (26:23, 29:26, 29:23, 16:23) u okviru 16. kola regionalne Admiral Bet ABA lige.

- Bili smo bez agresivnosti, bez koncentracije. I to nije put. Još ima mnogo da se igra i ABA liga i Evroliga. To je dugačak put na kome treba da budemo istrajni i da znamo šta hoćemo. Ali, večeras to nije bio put kojim želimo da idemo. U jednoj basni od mog pokojnog tasta književnika Muse Đokovića koji je napisao mnogo knjiga, između ostalog pisao je basne, pitao je kornjaču koji je najduži put, a ona mu je odgovorila pogrešan i kad tapkaš u mestu. To smo mi večeras radili - izjavio je Ivanović.

Dodao je da je stručni štav znao kao će slovenačka ekipa da igra.

- Izvanredni su šuteri, večeras su igrali sjajno - taktički, pogodili su neke teške šuteve. To je njihova igra. Bili smo spremni na to. Nismo bili nervozni, znali smo sve ovo. Dali su nam tri-četiri trojke s dobrom odbranom, ali i sedam-osam na naše loše odbrane. Ali, ekipa je imala stabilnost i veru u pobedu. Govorim još jednom - ovo nije taj put - istakao je trener crveno-belih.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading