NEDOVIĆ SMIRUJE STRASTI Anđušić se snašao, očigledno da ga nije izbacila žena
ABA liga

Nemanja Nedović u dobrom raspoloženju čeka gostovanje Želgirisu u 20. kolu Evrolige, a pre priče o samoj utakmici, novinare je interesovalo i kakav je bio epilog šaljivog dopisivanja na račun Danila Anđušića, nakon njegovog ispada kada je poveo uvredljivu pesmu na račun Crvene zvezde. 

- Jel spavao Anđušić kod tebe? - upitan je Nedović.

- Nije, nije, očigledno se snašao. Nije ga izbacila žena, očigledno nije - našalio se bek Zvezde i onda pojasnio svoje dopisivanje sa Anđušićem, koji je inače njegov veliki prijatelj.

ODBIJENA ŽALBA ZVEZDE Kampaco ne može i dalje da igra mečeve u Evroligi

- Svako će to da shvati kako želi. On je moj prijatelj, malo smo se našalili i to je to - rekao je Nedović, a onda se osvrnuo na gostovanje u Kaunasu. 

- Osećam malo tu težinu utekmice, naročito na način na koji je trener pričao i kako je priprema, svesni smo da brejk u Kaunasu može mnogo toga da nam donese. Bila je teška utakmica ovde, uz Armani možda i najteža u prethodnom periodu. Veoma su čvrsta ekipa, nema nekoga da se ističe poenima i skokovima, dosta dobro igraju zajedno, očekujem još težu utakmicu nego u Beogradu i ako ispoštujemo sve što smo se dogovorili, imaćemo lepu priliku - zaključio je Nemanja Nedović.

Podsetimo, Zvezda gostuje Žalgirisu u petak od 19.00. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading