Nebojša Čović
Foto: Privatna arhiva/KK Crvena zvezda

Sve je krenulo od "slučaja Kampaco".

- Pojavilo se nešto što je odvratno. Zoran Savić tužaka Zvezdu u Evroligi. Time pokušava da troši našu neregiju. Neće da je troši. Mi smo napravili određeni propust. Ništa lažno nismo prezentirali nego sporazume da će naše obaveze da budu izmirene do 30. decembra, što je Zvezda i uradila Nema kluba u Evroligi kojeg ne možemo da pobedimo i nema kluba koji ne duguje. Kako može da te ne alizira komisija ako duguješ sedam miliona evra za porez. Nas tužaka Zoran Savić oko Kampaca i Topića - rekao je Čović tokom gostovanja na "Hepiju".

ODBIJENA ŽALBA ZVEZDE Kampaco ne može i dalje da igra mečeve u Evroligi

Nastavio je u istom ritmu.

- Nama to javljaju klubovi iz Evrolige, nama – upravi i stručnom štabu. Mi ćutimo, kakav je to pristup… Tek mi je juče postalo jasno kad sam video kako Glikman objašnjava amnestiju. Neću da gubim eneregiju, pogrešili smo, plaćamo svoju grešku, tražimo samo da budu isti prema svim klubovima i čekamo 28. februar.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Miron

18.01.2023 15:25

"Poštenjačina". Ima dva kluba u istoj ligi gde jedan godinama pobeđuje drugi, zamrzava odmrzava klub, menja ime kluba, briše dugove i onda su svi oko njega nepošteni a on jedini je cvećka.