ČISTA EMOCIJA Suze na rastanaku od Zvezde, Ben otišao i dao veliko obećanje "delijama"
EPA

Emotivno je bilo na rastanku Bena sa Crvenom zvezdom, nisu izostale suze iskusnog igrača kad je napuštao ekipu u Turskoj.

Posle pet godina odlazi na Kipar, a na rastanaku bio je iskren.

- Nije lako otići kad ostaneš tako dugo negde. Svi znaju da je Beograd moj grad, mesto gde se osećam kao kod kuće i sve bilo savršeno. Teško je, ali takav je život. Ovo definitivno nije zbogom, jer ću se sigurno vratiti. Drago mi je što je dete sa Komora uspelo u Srbiji – rekao je Ben pri napuštanju Zvezdine trening baze prenosu "Žurnal".

Nastavio je u istom ritmu.

- Trebalo mi je tri godine da odem. Svakih šest meseci sam dobijao ponude, klubovi su se interesovali za mene, ali nisam želeo. Sada je pravi trenutak da se rastanemo i dam prostora mlađim igračima. Ipak, teška je odluka.

Na poziv Vladana Milojevića stigao je u Zvezdu iz Olimpijakosa,  navijačima najtrofejnijeg srpskog kluba postao je poznat kad je pet meseci ranije u kvalifikacijama za Ligu šampiona dao dva gola Partizanu u Humskoj.

- Gde god odem, širom sveta, naiđem na nekog navijača Zvezde. Klub je neverovatan. Nadam se da će igrati Ligi šampiona svake godine i da će uvek biti uspešan. Nedostajaće mi saigrači sa kojima sam provodio svaki dan, navijači koji su od početka bili sjajni prema meni. Hvala im na podršci i ljubavi. I naravno, nedostajaće mi grad i stadion.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading