KRAJ VELIKE LJUBAVI Vladan Milojević sa "Marakane" odvodi ljubimca"delija"
FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je na pragu da ostane bez Bena! Iskusni Afrikanac koji je u redove crveno-belih stigao u januaru 2018. godine iz Olimpijakosa blizu je prelaska u Apoel.

Čovek koji ga je doveo u Crvenu zvezdu Vladan Milojević sada hoće ponvoo da radi sa njim. Prvi put su sarađivali zajedno u Panioniosu u Grčkoj, gde se Ben i probio i gde je i zaradio transfer u Olimpijakos. Kada je tamo pao u drugi plan, Vladan Milojević ga je doveo u Beograd gde je postao jedan od lidera i gde je sada već punih pet godina!

SADA JE ZVANIČNO Oglasila se Crvena zvezda i potvrdila da u Ljutice Bogdana stiže opasno pojačanje (FOTO)

Kako navode kiparski mediji sve je već gotovo i ostalo je samo da se reše neke formalnosti kako bi fudbaler sa Komorskih ostrva zadužio žuto-plavi dres kiparskog velikana.

Benu ugovor ističe na leto, a pošto ima već 33 godine neće Crvena zvezda moći da računa na veliko obeštećenje. Ipak s obzirom na dolazak Olanjinke i to da je kod Miloša Milojevićča iskusni ofanzivac imao mnogo manju ulogu nego kod prethodnih trenera za očekivati je da iskusni ofanzivac napusti "Marakanu".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Slobodan Penezić

10.01.2023 18:32

Ben je ljubimac pravih Zvezdaša, Cigana, a ne delija. Umjesto da podrže najboljeg igrača i traže da igra, oni su pevali jedan je stanković dejan.