KREĆEMO OD NULE Terzić pre početak priprema pohvalio Partizan, pa otkrio koje ponuda je Zvezda odbila ove zime
Alo/Vladimir Markovic

 

Svesni smo odgovornosti koje nosi Zvezda, nema opuštanja i pored velike prednosti od 10 bodova, izjavio je generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić na početku priprema za prolećni deo sezone.

- Krećemo od "nule", svesni smo da je tokom jesenjeg dela bilo nekih utakmica u kojima nismo bili pravi. Partizan je veliki klub, nećemo potceniti našeg večitog rivala, posebno jer mnogo cenim njihovog trenera Gordana Petrića - rekao je Terzić novinarima na stadionu Rajko Mitić.

Ipak, dodao je da je uveren da će Zvezda dominantno osvojiti titulu, sa većom prednošću od sadašnjih 10 bodova.

Alo/Vladimir Markovic

 

Kada su u pitanju dolasci i odlasci, Terzić je rekao da su odbijene ponude za Strahinju Erakovića (šest plus tri miliona kroz bonuse), Stefana Mitrovića i Kingsija Kangvu (nije precizirao sumu), kao i za Mirka Ivanića (tri miliona).

Takođe, dodao je da je razgovarao sa Aleksandrom Dragovićem i da iskusni štoper sigurno ostaje, bez obzira na ponudu Sampdorije.

- To je znak koliko ozbiljno prilazimo prolećnom delu sezone i kasnije što spremniji dočekamo grupnu fazu Lige šampiona. Želimo da budemo konkurentni u elitnom takmičenju, a to znači da ćemo morati da imamo praktično "dva tima", jedan koji će lakše da razbije blok rivala na domaćoj sceni, a drugi brži i atletski jači za Evropu - poručio je Terzić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading