MOJ DRAGI LIPI, SPLITE Ivanović emotivan posle dočeka na Gripama
Foto: Promo/ABA liga/Split/Ivica Cavka

Košarkaši Crvene zvezde pobedom su započeli 2023. godinu, pošto su na gostovanju pobedili Split 72:63 u 13. kolu ABA lige.

Bio je to povratak Ivanovića na mesto na kom je sa timom tadašnje Jugoplastike uspeo da se popne na krov Evrope, a kao igrač i kapiten je tri sezone nosio žuti dres ekipe sa Gripa. 

Pre početka meča iskusni stručnjak dobio je prigodne poklone u znak zahvalnosti za sve ono što je uradio za splitski klub.

-Moj dragi lipi Splite, mnogo hvala za ovaj doček koji sam imao večeras. Hvala za sve godine i divne trenutke koje smo zajedno proveli ovde, kao i na tome što ste me sa punom dvoranom vratili 30 godina unazad. Osećam sam se veoma fino. Tri sportski nezaboravne godine, svi znamo šta se sve izdešavalo. I nije samo zbog toga, nego i zbog toga kako smo se moja porodica i ja osećali u Splitu. To je nešto nezaboravno, osećam Split kao moj grad – rekao je Ivanović posle meča u Splitu.

MOJ DRAGI LIPI, SPLITE Ivanović emotivan posle dočeka na Gripama

ABA liga/Split/Ivica Cavka

 

 

Trener Zvezde potom se osvrnuo na sam meč odigran na Gripama, koji je njegov tim prelomio početkom drugog poluvremena.

-Znao sam da će biti teška utakmica, jer Split ima atipičnu ekipu. Svi igraju agresivno i borbeno, a nama je falilo večeras te prave borbe. Imali smo 18 izgubljenih lopti i 15 skokova u napadu, tako da je veoma teško pričati o utakmicu sa takvom statistikom – objasnio je Ivanović.

-Nismo dobro ušli u takmicu, a Split je igrao svoju igru. U tranziciji su nam dali prvih 10 koševa jedan na pet, u tranziciji jednostavno nismo bili spremni da igramo. Uspeli smo da se vratimo, ali bilo je teško - rekao je on.

Upitan je i ambicijama koje ima sa timom Crvene zvezde.

-Naše ambicije su samo da dobijemo sledeću utakmicu, dalje od toga ne razmišljmo – rekao je on.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading