ISKRENO Luka Mitrović: Biće teže nego ikad do trofeja, ali u tome ima neke čari
Printscreen

Iskusni krilni centar i ove sezone igra izvanredno, nakon što je u prethodnoj, prvoj u drugom mandatu u Zvezdi, bio jedan od najzaslužnijih za triplu-krunu. Prethodno, u prvom mandatu osvojio je po tri titule šampiona Srbije, ABA lige i četiri trofeja u Kupu Radivoja Koraća, nakon što ej usledila internacionalna karijera u Bambergu, Mursiji, Manresi, Hapoelu i Budućnosti.

"Što se tiče Evrolige zabeleženi su dobri rezultati u prethodnom periodu, koji nam daju za pravo nečemo da se nadamo, ali svi smo vrlo dobro svesni koliko je dug i težak put do plej-ofa, a kamoli do nečeg više. Nećemo da se zanosimo sa ovim što je bilo iza nas, nego da nastavimo da radimo i da se nadamo nečemu dobrom", rekao je Mitrović.

DRAGO MI JE ŠTO SE VRAĆAM U MOJ SPLIT Zvezdu čeka teško gostovanje, Ivanović poručuje: Emocije idu na stranu

Krajem prošle godine Mitrović se vratio i u reprezentaciju Srbije i odigrao sjajno u pobedama protiv Velike Britanije i Turske u kvalifikacijama za Mundobasket, što je svakako velika satisfakcija nakon problema sa povredama.

"U nekom prethodnom periodu sam se trudio da se ne opterećujem različitim stvarima i nekim velikim ciljevima, nego sam piustio da stvari same dođu na svoje mesto i da same dođu meni. Dočekao sam i te dobre individualne partije i poziv za reprezentaciju, u tom smeru ću nastaviti da radim i razmišljam, bez opterećemnja šta nam donosi budućnost. Ne opterećujem se granicama, radim sve što je u mom dometu, do mene, a šta će nam to doneti, videćemo. U tome je i neka čar, da ništa ne možete da predvidite, nego vas svaki dan nešto novi iznenađuje", zaključio je Mitrović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading