MITROVIĆ O EUFORIJI KOD NAVIJAČA CRVENO-BELIH Lepo je kad se pobeđuje, trudimo se da ostanemo na zemlji
Printscreen

-Uvek je lepo kad se pobeđuje, u neku ruku euforija u javnosti i među navijačima je opravdana, a kod nas je poprilično smireno i trudimo se da ostanemo na zemlji - rekao je Mitrović za Tanjug i dodao: 

-Razmišljamo samo o narednom danu, treningu, protivniku, ali da nam prija sve ovo - prija. Uvek je lepo kad se pobeđuje, između ostalog zbog toga i treniramo i zbog toga smo se okupili tamo negde u avgustu, zasad je sve potaman - izjavio je Mitrović. 

LOŠA VEST ZA "ORLOVE" Postigao prvenac za Liverpul, ali je njegov otac rastužio Srbiju: Bliži je odluci da igra za Španiju

Zvezda je posle dolaska trenera Duška Ivanovića u fantastičnoj seriji rezultata, trenutno je na osmoj poziciji u Evroligi sa skorom 8-7, a u petak od 19 sati sledi veliki izazov - duel protiv Barselone u "rasprodatoj" dvorani Aleksandar Nikolić.

-Barselona samo kao ime privlači dosta pažnje, a da ne govorimo o njihovom igračkom kadru i kvalitetu koji posuduju, prethodnih par sezona, naročita ove, možda je ovo i njihov najbolji sastav u prethodnom peripodu. To je tim koji je sastavljen da pretenduje na vrh Evrolige i sigurno će tamo i biti. Uvek je zadovoljstvo igrati i odmeravati snage sa njima - poručio je Mitrović i dodao da nije razmenjivao poruke sa nekadašnjim saigračem Nikolom Kalinićem, ali da hoće, tek, posle utakmice.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading