"ZVEZDAŠI" ODABRALI Ovo je najlepši gol crveno-belih po izboru navijača
FK Crvena zvezda

 

Izuzetno su bili efikasni Zvezdini prvotimci u svim takmičenjima. Nastupajući u domaćem šampionatu, Kupu Srbije, kao i Ligi Evrope "zvezdaši" su mogli da se raduju mnogo puta kada bi neko od fudbalera bio precizan. 

U izbor za gol godine su ušli: Aleksandar Katai na utakmici Crvena zvezda - Partizan (2:1), Kings Kangva na utakmici Crvena zvezda - Radnik (6:0), Osman Bukari na utakmici Partizan - Crvena zvezda (1:1), Mirko Ivanić na utakmici Mladost GAT - Crvena zvezda (0:4) i Gelor Kanga na utakmici Crvena zvezda - Ferencvaroš (4:1).

Za najlepši i najefektniji pogodak u 2022. godini izabran je sa čak 487 glasova pogodak Osmana Bukarija u 168. večitom derbiju. Po mišljenju mnogih navijača brzonogo Zvezdino krilo je postiglo najlepši pogodak na gostujućem terenu najvećeg rivala još od čuvenog gola Nebojše Krupnikovića makazicama u 99. derbiju po redu. Posle kornera i intervencije defanzivaca protivnika, na ivici šesnaesterca je dočekao odbitak reprezentativac Gane. Žargonski rečeno lopta mu je “sela” na levicu kojom je Bukari poslao prosto neodbranjiv udarac za delirijum crveno-belih navijača.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading