NOVI DETALJI U SLUČAJU KAMPACO Zvezdaši strepe još devet dana, na potezu je Real
EPA

Eurohups je potom istakao da je poslata i ponuda sa Malog Kalemegdana na adresu argentinskog reprezentativca, a sada dodao i da je Real Madrid zvanično obavešten.

Kraljevski klub je prema navodima uglednog grčkog portala informisan o ponudi srpskog i regionalnog šampiona, koju ima pravo da izjednači.

Prema dogovoru koji je postignut kada je Kampaco iz glavnog grada Španije odlazio u NBA, Realov rok da odgovori na ponudu bilo kog evropskog kluba je 10 dana.

SLUČAJ KAMPACO Nebojša Čović se oglasio misterioznom porukom

S obzirom da je aktuelni španski šampion juče obavešten, ostalo mu je devet dana da odluči da li da krene po potpis 31-godišnjeg plejmejkera koji je sa Madriđanima osvojio dve titule u Evroligi (2015, 2018).

Marka je pisala o preprekama koje Real mora da preskoči kako bi vratio Kampaca posle dve provedene godine u NBA. Prva je što mu još duguje deo obeštećenja koji je sam morao da plati kada je otišao u najjaču ligu sveta i potpisao za Denver. Druga - porez. Ukoliko bi se sada vratio u Madrid morao bi da plati porez od 45 odsto, kao državljanin Španije.

Navijačima Zvezde ne ostaje ništa nego da čekaju.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading