JEDVA ČEKA DA ZAIGRA PRED "DELIJAMA" Novajlija debitovao za Zvezdu, pa razgalio navijače
FK Crvena zvezda

 

Nikolić je stigao u Crvenu zvezdu iz Javora, a igrao je za šampiona Srbije na jučerašnjem prijateljskom duelu protiv Zenita (1:3).


- Presrećan sam što sam debitovao za Zvezdu i generalno što sam došao u najveći klub na ovim prostorima. Saigrači su me prihvatili odlično za ovih nekoliko dana koliko sam tu i učinili da se osećam kao da sam mnogo duže u klubu. Uzbuđen sam, ova utakmica sa Zenitom će mi dati dodatnu motivaciju da budem što bolje spreman za početak zimskih priprema. Mislim da nikada ovoliko nisam čekao pripreme - rekao je Nikolić, prenosi zvanični sajt kluba.

On je istakao da mu je žao što su "crveno-beli" poraženi u Rusiji.

- Bila je prijateljska utakmica, prilika da se uigramo, ali smo svi svesni da je u Zvezdi svaki meč za pobeđivanje. Bili smo odlični i onda su nam na brzinu dali tri gola i pokazali klasu. Mislim da nismo imali ni sreće u pojedinim trenucima, ali sve to je škola za utakmice, koje ćemo na proleće imati u prvenstvu, a onda, nadam se, i u Ligi šampiona sledeće sezone - rekao je Nikolić.

On je dodao da mu je najveća želja da istrči na stadion Crvene zvezde u crveno-belom dresu.

- Jedva čekam da istrčim na ''Marakanu'' u Zvezdinom dresu, to mi je oduvek bila želja, kao i da zaigram pred navijačima, koji prave neverovatnu atmosferu. Svi smo se skupili oko cilja koji se odnosi na osvajanje titule i igranje Lige šampiona naredne sezone. Sada nam preostaje da dobro odmorimo i da na proleće još jednom dokažemo da smo najbolji tim u Srbiji - zaključio je Nikolić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading