RASTU ŠANSE ZVEZDE Asvel dolazi u Beograd bez najboljeg igrača na megdan crveno-belima?!
KK Crvena zvezda

Velike promene desile su se na Malom Kalemegdanu nakon poraza Crvene zvezde od Fenerabahčea u prethodnom kolu Evrolige. Rastao se srpski velikan sa, sada već bivšim trenerom, Vladimirom Jovanovićem, a na klupu crveno-belih seo je Duško Ivanović koji će večeras u Pioniru debitovati na novom poslu. 

Crvena zvezda u okviru osmog kola Evrolige dočekuje ASVEL od 19 časova, očekuje se da dvorana Aleksandar Nikolić bude dobrano popunjena što bi mogao da bude dodatan motiv za Ivanovićevu četu. Pored toga, francuski mediji prenose da će ASVEL u Beogradu biti značajno oslabljen budući da problema sa povredom ima najbolji igrač Nando De Kolo.  

IVANOVIĆ DEBITUJE NA KLUPI CRVENO-BELIH Zvezda sa novim trenerom protiv Asvela: Nisam pokušavao mnogo da menjam

Francuski "Le Progre" najvalja da je njegov nastup pod znakom pitanja, a da će klupski lekari odluku doneti neposredno pred utakmicu. O karijeri Nanda De Koloa ne treba trošiti mnogo reči budući da se radi o igraču sa najvećim indeksom korisnosti u istoriji Evrolige - 4,442. 

Bivši francuski reprezentativac vratio se u domovinu nakon 13 godina. Letos je iz Fenerbahčea stigao u ASVEL i kao što je bilo očekivano odmah je preuzeo lidersku palicu. Ove sezone je najefikasiji u sastavu Ti Džej Parkera sa 12,7 poena i četiri asistencije po nastupu.  

Francuski klub je u Beograd stigao privatnim avionom kako bi se što pre vratili u domovinu gde ih očekuje duel sa Dižonom. Nakon sedam kola ASVEl ima tri pobede i četiri poraza, dok je Crvena zvezda na samo jednom trijumfu i čak šest neuspeha. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading