ZVEZDA UVELIČALA PROSLAVU U KRUPNJU Crveno-beli savladali Rađevac, "zvezdaši" videli "neke nove klince"
FK Crvena zvezda

Prvotimci Crvene zvezde su gostovali u Krupnju ekipi Rađevca povodom stogodišnjice postojanja kluba i tom prilikom odigrali smo prijateljsku utakmicu koja je završena rezultatom 0:2. Meč se igrao dva puta po 40 minuta, a pogađali su Nenad Krstičić i El Fardu Ben.  

Rotirao je Milojević na ovom meču, pa su šansu od starta dobili fudbaleri sa nešto manjom minutažom, a dres seniorskog tima Crvene zvezde imali su priliku da osete i omladinci - Nemanja Vidojević i Luka Stojsavljević, kao i Stefan Marinković, Aleksej Vukičević i Boris Matić koji su ušli sa klupe. 

ZVEZDA UVELIČALA PROSLAVU U KRUPNJU Crveno-beli savladali Rađevac,

FK Crvena zvezda

 

Brzo je Zvezda došla do prednosti, a igrao se sedmi minut kada se Nenad Krstičić dobro snašao u šesnaestercu domaćih i sproveo loptu u mrežu. Vođstvo je udvostručeno u 20. minutu kada je El Fardu Ben pogodio, a ono što je moglo da raduje stratega našeg tima je uigranost fudbalera koji nisu imali često priliku da na utakmicama igraju zajedno, kao i želja za pobedom, uprkos tome što je utakmica prijateljskog karaktera. Mogao je i Gobeljić koji je nosio kapitensku traku na ovom meču da pogodi, ali je njegov udarac iz 34. minuta zaustavila stativa.
 
U sličnom maniru je bilo i u drugom poluvremenu, a malo je falilo raspoloženom Prucevu da se upiše u strelce u 49. minutu, no, golman domaćih je bio uspešniji u situaciji "jedan na jedan". Zapretili su posle toga omladinci - Matić i Vukičević, ali je falilo preciznosti u tim udarcima, pa je lopta završila preko prečke. Šansu nije iskoristio ni Ibrahim u 64. minutu koji je još jednom pokazao brzinske sposobnosti i u trku pokušao da "bocne" golmana domaćih, ali je na vreme predvideo njegovu nameru čuvar mreže Rađevca i uspeo da odbrani. Do kraja meča su prestili Mijailović i Prucev, ali rezultat se nije menjao. 

ZVEZDA UVELIČALA PROSLAVU U KRUPNJU Crveno-beli savladali Rađevac,

FK Crvena zvezda

 

Rađevac: Mićić, N. Ilić, Samurović, Petrović, Kojić, M. Ilić, Glišić, Bogdanović, Sladojević, Milovanović, Durmić. 
 
Igrali su još: G. Divljaković, Petrović, Kikanović, N. Divljaković, S. Nestorović, Trifunović, Brkić, Nikolić, N. Nestorović, Gavrić, Pavić, Popović. 
 
Crvena zvezda: Vasiljević (od 50. Marinković), Gobeljić (od 66. Milunović), Pankov (od 41. Mijailović), Vidojević, Stojsavljević (od 66. Dragović), Sanogo (od 21. Vukičević), Krstičić (od 41. Matić), Prucev, Srnić (od 66. Katai), Ibrahim, Ben. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading